کویرتایر؛ اولین قطب مهارتی صنعت تایر کشور شد

  • ۲۷۹
  • روابط عمومی
کویرتایر؛ اولین قطب مهارتی صنعت تایر کشور شد

مرکز آموزش قطب مهارتی صنعت تایر در شرکت کویرتایر با حضور دکتر محمدی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای ، نماینده مردم قاینات و زیرکوه درمجلس شورای اسلامی و معاون استاندار خراسان جنوبی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت دانش بنیان کویرتایر؛ دکتر غلامحسین محمدی با ابراز خرسندی از مشارکت انجام گرفته بین سازمان فنی و حرفه ای و کویرتایر اظهار داشت: راه برون رفت از مشکلات و تحریم ها، افزایش دارائی های ناملموس کشور است که همان کسب علم و مهارت اندوزی است و این با تربیت نیروی کسب و کار ماهر در مراکز آموزشی جوارکارگاهی با رویکرد مهارت میسر می گردد. 
وی رشد پویایی اشتغال و جایگاه مهارت در آینده شغلی دنیا را غیرقابل اغماض دانست و خاطرنشان کرد: در دنیای فعلی از هر ده نفر، 6 نفر باید مهارت خود را به روز کنند و این با توسعه زیرساخت های آموزشی و مهارتی در جوار کارگاهها، سرمایه گذاری کارفرمایان و نیز با پیاده سازی روش های منتورینگ (استاد-شاگردی)  امکان پذیر خواهد بود. 
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور فعالیت های انجام شده در کویرتایر به ویژه در حوزه آموزش را جذاب و امیدآفرین خواند و تصریح کرد:کویرتایر شجره طیبه ای است که با ساخت زنجیره های ارزش، فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم مانایی را ایجاد نموده است که دلیل آن صحه گذاری شخص مهندس زینلی بر امر آموزش است که بخشی از سرمایه گذاری جدی شرکت را در این حوزه برنامه ریزی و اجرایی نموده است. 
دکتر محمدی در پاسخ به درخواست مهندس زینلی درباره مشوق های مالیاتی بیان کرد: براساس ماده 20 برنامه هفتم توسعه بند خ  آئین نامه ای در حال تنظیم است که در آن هزینه های آموزشی طبق ماده 179 قانون مالیاتهای مستقیم فنی و حرفه ای، جزو هزینه های قابل قبول مالیاتی و قابل برگشت محسوب می شود تا مشوق سازمانها و مراکز تولیدی با رویکرد آموزش و مهارت باشد. 

آموزش و مهارت ورزی؛ نقطه اوج و ترقی سازمان هاست
مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر در این مراسم، کویرتایر را به عنوان بنگاه مردم پایه، ثمره اعتماد عمومی و سرمایه های انسانی دانست که امروزه با عنوان شعار وفاق ملی از آن یاد می شود. 
با ناعادلانه و ظالمانه خواندن نظام پرداخت ها در کشور خاطرنشان کرد: اجحاف به کارگر زمانی به وقوع می پیوندد که در نظام پرداخت ها تفاوتی بین کارگر دچار روزمره گی و کارگر فعال و پویا نیست و این  باید به همت برنامه ریزان و برنامه نویسان در دولت و مجلس رفع نقیصه شود. 
وی مهارت را ترکیبی از علم و تجربه خواند و اظهار نمود: کویرتایر با سرمایه گذاری و راه اندازی مراکز آموزشی، سنجش صلاحیت و صدور کارت مهارت در پی آنست که عدالت را بین کارگر ساده، ماهر و حرفه ای با جایگزین نمودن مدرک به مهارت، سنوات به تخصص عملی و... پیاده سازی و اجرایی نماید. 
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی و به نمایندگی از طرف مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با اظهار شعف از افتتاح این مرکز آموزشی افزود: امروز تنها یک ساختمان و یک مرکز آموزش افتتاح نشده است بلکه  یک تفکر و رویه معرفی و الگوسازی می شود.
دکتر اسحاقی توجه به شأن و منزلت کارگر و سرمایه اندوزی برای آیندگان را دو تفکر عینی و انتزاعی ایجادشده در افتتاح این مرکز نامید و گفت: مهندس زینلی با صرف هزینه های آموزش و مهارت، هم به کارگر مجموعه خود منزلت می دهد و هم برای آیندگان سرمایه ای مفید و مانا که همان رویه کسب علم، تجربه و مهارت است به یادگار می گذارد.